Batteridrevet ansiktsbørste

  • 199 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Batteridrevet ansiktsbørste

Bli kvitt porer, hudurenheter, sminke-rester og andre hudproblemer med denne fantastiske masserende ansiktsbørsten. Den er også svært enkel å bruke og passer derfor for alle aldre og alle hudtyper. 


Fjerner sminke-rester og bakterier

Masserer og stimulerer huden

Vibrerende ansiktsrensing

Fem ulike intensiteter

Oppladbar

Kort ladetid


Din hudpleierutine blir enkel og effektiv

Vi ønsker at det skal være enkelt å ta vare på huden, og denne vibrerende ansiktsbørsten er akkurat det produktet som løser det. Gjennom pulsering gir børsten en anti-aldringsfunksjon som masserer ansiktet og øker blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjon forebygger rynker og gjør huden strammere og mer elastisk.

Slik bruker du ansiktsbørsten

Påfør ansiktsrens og masser med sirkulære bevegelser over ansiktet. Etter omtrent ett minutt med behandling, vask og tørk ansiktet. Du kan enkelt justere intensiteten på vibrasjonene hvis du trenger å fjerne litt tøffere skitt eller sminke-rester. 

Børsten er oppladbar og kommer med en USB-kabel for lading som kun tar to timer. Brukstid etter lading er omtrent 5 timer. Nå kan du nyte en avansert ansiktsbehandling når du vil, hvor du vil. Det beste av alt er at det kun tar noen få minutter.

Artikkelnummer: RA-039
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna