Peeling & hudexfoliering (vibrasjoner)

  • 199 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Vibrasjonspeeling & exfoliering

Med denne smidige hudexfolieringen gjennomfører du enkelt en peeling av hele kroppen. Fjern døde hudceller, skitt og kviser og akselerer hudens prosess for å gjenskape nye og friske hudceller. To ulike størrelser (for ansikt og kropp) medfølger samt ti nye refills.


Vibrasjonspeeling

Exfolier huden

Fantastisk presisjon

For ansiktet og kroppen

Kjapp levering


Rens huden i dybden

Takket være den vibrasjonseffekten får du en ekstra dyp og ren følelse i huden. Den vibrasjonspeelingen hjelper deg å kvitte deg med døde hudceller, kviser og skitt som sitter i huden. På den måten får huden din mulighet til å raskere akselerere prosessen med å gjenskape nye og friske hudceller.

Slik bruker du produktet

Velg exfolieringsdyna og plasser vibrasjonsadapteren på gummidynaen. Trykk på knappen for å starte vibrasjonene. Bruk den store gummidynaen for store områder på kroppen som for eksempel på beina eller lårene. Bruk den lille dynaen for å exfoliere ansiktet.

Bruk den vibrerende dynaen med myke sirkelbevegelser. Trykk ikke for hardt, da det kan føre til rødming og irritasjon i huden. Prøv først på et lite område i huden så du føler at behandlingen føles bra.

Se instruksjonsvideoen nedenfor.

Artikkelnummer: HB-041
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna