Vibrerende ansiktsrengjøring

  • 400 NOK
  • 319 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Vibrerende ansiktsrengjøring

Denne populære rengjøringsbørsten er designet for maksimal hudrensing og stimulering. Det myke silikonhodet vibrerer i fire forskjellige hastigheter og fjerner effektivt olje, sminkerester, bakterier og smuss fra huden. Laddes på en enkel måte med medfølgende kabel.


Vibrerende ansiktsrengjøring

Fjerner sminkerester og bakterier

Masserer og stimulerer huden

Vibrerer 6000 ganger / minutt

Oppladbart

Meget høy kvalitet


Rens huden på dybden

Høyfrekvent teknologi gjør det mulig at silikonbørstehodet på en effektiv måte kan skille olje- og sminkerester fra huden. Børsten renser ansiktet på dybden, samtidig som porene blir mindre synlig. Å holde ansiktet rent vil forhindre kviser og gjør at huden blir myk og fin.

Det er viktig å stimulere huden på de myke partiene i ansiktet, for å minimere risikoen for rynker - vibrasjonene hjelper ansiktsmusklene å slappe av.

Hudpleierutinen blir enkel og effektiv

Børsten gjør det mulig å rengjøre huden på dybden og fjerner smuss og olje i porene. Den vibrerende ansiktsrengjøringen gjør hudpleierutinen enkel og effektiv – børsten oppfyller en antiaging-funksjon når den pulserer og masserer ansiktet, som øker blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjon forhindrer runker og gjør huden strammere og mer elastisk. Børstens unike massasje-funksjon kan brukes til også å massere sidene av nesen og huden rundt øynene.

Slik bruker du ansiktsrengjørings apparatet

Brukt ansiktsapparatet og masser med sirkulære bevegelser over ansiktet. Vask og tørk ansiktet etter omtrent 1 minutt.

Når huden er myk og ren er den klar for påføring av hudpleieprodukter. Denne vibrerende ansiktsrengjøringen er laget av høykvalitets silikon som er vanntett.

Børsten er oppladbar og leveres med en lader. Nå kan du glede deg over avansert ansiktsbehandling når du vil, hvor du vil. Det beste av alt, er at det bare tar noen få minutter!


Artikkelnummer: RA-009
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna