Poser under øynene

Har du problem med poser under øynene? Tilskudd av naturlig kollagen kan gjøre underverk for deg og din hud – her får du hjelp med å fjerne poser under øynene på en effektiv måte. Våre øyelapper i gull gir raskt, enkelt og effektivt resultat. De reduserer posene under øynene dine.

Fjern poser under øynene

Noen lider av øyeposer permanent og hos andre forekommer symptomet midlertidig, men nesten alle mennesker lider av og til av vesker under øynene – selv om du har øyeposer som er permanente eller om du bare har problemer iblant, bør du vite at det finnes botemidler mot øyeposer. Det kan være vanskelig å fjerne poser under øynene helt uten kirurgiske inngrep, våre produkter hjelper deg med å redusere øyeposene med et fantastisk resultat. Bestill gullapper (15 stk) for øyeposer. Huden over store deler av kroppe er vanligvis omtrent to millimeter tykk, huden under øynene er veldig tynn, bare en firedel så tykt og hudlagret rundt øynene har dermed bare en tykkelse på omtrent 0,5 millimeter.

Årsaker til poser under øynene

Poser under øynene kan delvis være arvelige, men de kan også oppstå på grunn av for eksempel allergier eller dårlige spisevaner – øyeposer kan vises på grunn av en rekke årsaker. Sover du for mye kan du få poser under øynene og paradoksalt nok, så kan du også lide av poser under øynene når du sover for lite. Øyeposer skyldes generelt sett hevelse under den tynne huden rundt øynene og det er mange som lider av problemer med poser under øynene når de eldes. Hudens naturlige nivåer av kollagen synker og huden mister derfor spensten, når du kommer opp i årene – kroppen reduserer allerede sin produksjon av naturlig kollagen når du fyller 30 år. Det at du opplever problemer med poser under øynene kan som sagt være arvelige, men de vanligste årsakene til symptomet er aldrende hud, allergi, stress eller for mye/lite søvn. Det kan også skyldes tørr hud, dårlig kosthold, alkoholinntak og tobakk. Mange blir lurt til å bruke unødvendig mye penger på hudprodukter og kremer som ikke er effektive, men som sies å kunne kurerer poser under øynene. Det er mange som brukes metoden med å sminke over posene under øynene for å bli kvitt problemet, men ingen av disse alternativene er spesielt bra for du bruker penger på produkter som ikke fungerer i lengden. Når det kommer til løsninger som sminke over øyeposene, fungerer det absolutt for øyeblikket, men gitt at sminke vanligvis inneholder sterke stoffer og kunstige kjemikalier, kan sminke på sikt gjøre øyeposene mer synlig.

Kosthold og søvn

Med rett kosthold og tilstrekkelig med søvn, har du best mulig sjanse for å redusere øyesekkene. Det påvirker selvfølgelig ditt velvære generelt sett, og når det gjelder søvn, bør du sove minst sju til åtte timer hver natt for at du og kroppen skal få hvile. Når du sover godt får kroppen en sjanse til å hvile ordentlig, slik at du både føler deg og ser bra ut. Din posisjon når du sover kan faktisk være avgjørende for poser under øynene – alle som sover på mage har en tendens til å lide av øyeposer, fordi ansiktet kommer i kontakt med puten eller madrassen og derfor kan det være en god ide å tenke på å sove på ryggen. Det er avgjørende for kroppen at du får i deg nok væske, vitaminer og andre næringsstoffer når det gjelder kostholdet. Øyeposer har en tendens til å oppstå når du har drukket for lite vann og når konsentrasjonen av salter i kroppen vanligvis blir høyere, av å drikke for lite vann – dette fører til at kroppen blir hoven, spesielt i ansiktet og i området under øynene. Av den anledningen bør du unngå å spise og drikke fastfood og alkohol, men i stedet ha et balansertkosthold som inneholder rikelig med væske, vitaminer og ernæring.

Motvirke øyeposer uten kirurgisk inngrep

Med våre populære øyelapper med ekte nanopartikler i gull kan du på en enkel måte motvirke poser under øynene. Disse behandlingene gir fuktighet og strammer huden under øynene – huden blir rik på naturlig kollagen og flere viktige vitaminer. Øyelappene mykgjør huden og bidrar til at kroppen fornyer hudceller samtidig som den gir fuktighet til huden under øynene. Behandlingen gjør også at du får et strammere og mer attraktivt utseende med færre øyeposer, der selve behandlingen samtidig gjenoppretter hudens naturlige PH-balanse. Øyelapper hjelper huden med å gjenvinne sin naturlige glans og opprettholde spensten, der våre øyelapper med kollagen hjelper til med å fjerne poser under øynene og styrker samtidig huden med vitaminer. Lappene er laget av naturlige ekstrakter, kollagen og vitaminer – etter bare 15-20 minutter ved påføring av øyelappen, vil de naturlige stoffene bli absorbert i huden din. Huden blir dermed rik på kollagen og viktige vitaminer som bidrar til å stramme huden og gjør slik at den blir myk, smidig og fuktig. Du vil merke at huden tar opp innholdet av øyelappene innen 20 minutter og kroppen får en boost av fuktighet med kollagen og viktige vitaminer – kroppen tar opp innehold av kollagen i behandlingen og gir huden fuktighet og andre viktige vitaminer, samtidig som den hjelper kroppen med å bygge nye og sunne hudceller. Når øyesekkene reduserer vil ditt utseende skinne med en ny lyster!

Bruk av avkjølende ruller til øyeposer

Vi anbefaler lapper mot øyeposer sammen med roll on, produkt som brukes til for å avkjøle området under øyet og for å gi en ekstra dose fuktighet, vitaminer og næring til den tynne huden rundt øyet. Vi har to forskjellige varianter, L'Oréal Anti-poser og AFY Rollon for øyeposer. Du bør bruke roll-on hver morgen når du står opp og hver kveld før du legger deg.

Hold produktene kaldt

Det kan være en bra idé å avkjøle området under øynene, øyeposer oppstår ofte på grunn av hevelse i huden. Avkjøling får hevelsen til å gå ned og får dermed posene under øynene til å reduseres. Om du holder produktene dine i kjøleskapet, er de klare til å brukes når du trenger de – det føles behagelig å påføre avkjølende produkter på huden.

Hvem blir utsatt for øyeposer?

Alle kan lide av poser under øynene, menn som kvinner og unge som gamle. Årsakene er forskjellige og noen får poser under øynene oftere enn andre. Noen har alltid problemer med øyeposer, andre får poser under øynene når det blir mye stress, dårlig søvn eller usunn livsstil.

Kan du bli kvitt poser under øynene?

Ja, det er som regel ikke så vanskelig å bli kvitt poser under øynene. Det er ofte nødvendig med en kombinasjon av en endret livsstil med fokus på kosthold og bruk av riktig type hudpleieprodukter. Du kan redusere synligheten på dine øyeposer betydelig om du tilsetter fuktighet, vitaminer og kollagen under øynene.

Hvor raskt kan du se resultater?

Du kan se to forskjellige typer av synlige resultater og det kan ta alt fra ti minutter til en måned – delvis kortsiktige og raske resultater, men også resultater som oppstår etter flere behandlinger under lengre tid. Poser under øynene kan skyldes at huden under øynene er hovnet og dermed blir de underliggende blodkarene mer fremtredende – og øyeposene tydelige og synlige. Det er vanligvis tilstrekkelig å avkjøle huden under øynene, for at posene skal forsvinne på bare ti minutter og dette kan du gjøre med for eksempel en avkjølende øyemaske. Huden kan også bli slapp på grunn av aldring eller dårlig livsstil og da trenger huden et ekstra tilskudd av vitaminer og kollagen, for at øyeposene skal forsvinne, noe som krever en mye mer langsiktig behandling.

Hvilke produkter skal jeg bruke?

Hvis øyeposene skyldes for lite søvn, dårlig kosthold eller for mye alkohol, kan du kurere symptomet ved å avkjøle området under øynene. Har du ofte problemer med poser under øynene, bør du bruke hudpleieprodukter som tilfører fuktighet i form av vitaminer og kollagen til hudcellene. Vi anbefaler at du bruker våre fantastisk gullapper.

Hvor ofte skal jeg behandle poser under øynene?

Jevnlig, enten du vil forhindre poser under øynene eller ønsker å bli kvitt de øyeposene du har. Vi anbefaler at du bruker en øyekrem eller våre gullaper minst 3-4 ganger i uken, helst både morgen og kveld. Et tips er å behandle huden med et serum for øynene hver morgen og et par behandlinger med øyeplaster annenhver natt.