Elektrisk ansiktsrengjøring

  • 299 NOK
  • 199 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

-100 NOK avslag i dag

Ansiktsrengjøring for ansiktet

En ansiktsrengjøring som gjør det mulig å rengjøre ansiktet på dybden på en enkel og effektiv måte. Ansiktsbørsten fjerner hudormer, smuss, bakterier og døde hudceller. Du får en merkbart finere hudfarge med en helt ny glans når du har brukt denne ansiktsrensen.


Bestselger i kategorien ansiktsrengjøring

Rengjør huden på dybden

Fem utskiftbare børstehoder

Effektiv med høy kvalitet


Effektiv ansiktsrensing

Ansiktsrengjøringen har to forskjellige hastigheter og fem forskjellige utskiftbare hoder med forskjellige egenskaper. Massasjeeffekten som børsten har øker blodsirkulasjonen og stimulerer hudens egne cellefornyelse.

Ansiktsrengjøringen er batteridrevet av to standard AA-batterier. Du kan bruke din vanlige rengjøringskrem med børsten for å få en dypere rensing av smuss, bakterier og døde hudceller.

Kan brukes med såpe

Et trygt, effektivt og rimelig alternativ til kostbare hudpleiebehandlinger med eller uten laser. Du kan selvfølgelig bruke ansiktsbørsten med en krem du bruker for å rense huden med eller bare vanlig såpe.

Artikkelnummer: RA-019
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna