Ansiktsmaske

Du kan opprettholde din naturlige glans med våre populære ansiktsmasker. Du kan bestille fantastiske ansiktsmasker som inneholder naturlige og milde ingredienser for alle hudtyper.


Våre ansiktsmasker


Vi har flere varianter av ansiktsmasker, for forskjellige typer av hudtyper og problemområder. Vi har også ansiktsmasker som er designet for å behandle hele ansiktet, men også masker som behandler spesifikke områder i ansiktet. Våre populære ansiktsmasker for poser under øynene for å redusere øyeposer er det godt eksempel. Et av våre mest solgte produkter er ansiktsmaske av aloe vera, som hjelper med å foryngre huden – vi har også granateple som hjelper med næring og gjenoppretting av hudens pH-balanse og våre kollagenmasker som hjelper kroppen å gjenoppbygge hudceller og redusere rynker, bare for å nevne noen.


Hvorfor må du ta vare på huden din


Vår kropp og spesielt ansiktet blir utsatt for angrep daglig - fra blant annet urenheter, bakterier og makeup. Derfor er det viktig å velge hudpleieprodukter med omsorg, der du gir huden kjærlighet for å opprettholde sin glans, styrke og spenst. Når vi blir eldre dukker flere tegn på aldring opp, for eksempel rynkete hud og poser under øynene. I en alder av 30 år begynner den naturlige produksjonen av kollagen å minske i huden og når det skjer blir huden slappere. Grunnen til dette er fordi kollagen har en funksjon som lim i huden og etter hvert som nivåene av kollagen synker, blir det også løsere.


Rensende ansiktsmasker


For at smuss, bakterier, fett og andre urenheter ikke skal samles i ansiktet er det viktig å rengjøre ansiktet hver dag og det også viktig å finne balansen for huden. Huden føles best når den får en god blanding av fuktighetskrem og daglig rengjøring. Vi har mange produkter du kan bruke til å fjerne hudormer.


Ansiktsmaske med kollagen reduserer rynker


Kollagen er et protein som finnes naturlig og som har som oppgave å holde sammen organene, huden og skjelettet i kroppene våre – uten kollagen i kroppen, klarer vi oss ikke så bra, fordi kollagen er viktig for at huden skal sunn og lyster. Huen består av omtrent 75% kollagen når vi er unge, men kroppen reduserer sin naturlige kollagenproduksjon når vi fyller 30 år. For at huden skal holde seg ung, må kollagen tilføres huden. Du finner mange produkter som tilfører kollagen naturlig hos oss.


Bruk av ansiktsmasker


For at huden skal få en mulighet til en forbedring, r det nok å ta på en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken. Ansiktsmasker bør ikke brukes daglig, da det er mulig at ansiktsmasker tørker ut hudens naturlige fett. Ansiktsmasker gir fuktighet og øker blodsirkulasjonen, rengjør i dybden og er mer skånsom enn peeling. Vi tilbyr ulike ansiktsmasker til forskjellige bruksområder – nedenfor er en kort introduksjon om de vanligste ansiktsmasker hos oss på ansiktsmaskbutiken.se

Peel-off masken smørs i ansiktet, la tørke i omtrent 30 minutter. Dra av masken som fjerner hudormer, kviser og urenheter i huden. Masken kan hjelpe deg hvis du opplever fet hud, urenheter og kviser i huden.

Ansiktsrengjøring (10 stk) for 149 kr

Ansiktsmaske med agurk er en maske som har fuktighetsgivende egenskaper og som gi en frisk og ren følelse. Med ansiktsmaske agurk (45 kr) kan du hjelpe huden din med å reparere seg selv og bli yngre med vitaminer og naturlig ekstrakt fra agurk – din hud vil føles myk igjen!

Vi vil tipse om en ansiktsmaske med små partikler av ekte gull, om du er ute etter noe som setter en ekstra gullkant på tilværelsen. Den helbredende effekten av gull hjelper huden med å øke veksten av hudceller - og de biologiske ingrediensene hjelper også kroppen å stramme huden, få en jevnere ansiktshudtone og redusere aldring av hudcellene i ansiktet.


Bestill ansiktsmasker med rask levering


Du bestiller dine ansiktsprodukter hos oss og vi sender de direkte hjem i postkassen. Vi får inn nye hudpleieprodukter til ansiktet, dette for å kunne tilby det beste til deg og din hud.