Ansikt børste (rengjøring)

  • 319 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Ansikt børste (rengjøring)

En populær rengjøringsbørste som er designet for å rense og stimulere huden i ansiktet. Med fire vibrasjonshastigheter fjerner silikonbørsten olje, sminkerester, bakterier og smuss fra huden på en rask og effektiv måte.


Vibrerende ansiktsbørste

Fjerner sminkerester og bakterier

Stimulerer huden

Vibrerer 600 ganger/minutt

Oppladbart

Levering 2-4 dager


Rengjør ansiktet

Denne rengjøring apparatenes egenskaper gjør deg mulig for deg å kunne rense huden effektivt, skille olje- og sminkerester fra huden din. Rengjøringsbørsten renser ansiktet på dybden og slik at porene blir mindre synlige. Når du holder ansiktet rent, forhindrer du kviser og gjør huden myk og smidig. Det er viktig å stimulere huden på de myke områdene i ansiktet, slik at risikoen for rynker minimeres. Vibrasjonene hjelper også ansiktsmusklene til å slappe av.

Rengjøring av ansiktet

De forskjellige størrelsene på børstene gjør det mulig å rengjøre huden på dybden og fjerner smuss og olje i porene. Den vibrerende ansiktsrengjøringen gjør hudpleierutinen din enkel og effektiv, børsten oppfyller samtidig en antiaging-funksjon som maserer ansiktet og øker blodsirkulasjonen. Økt blodsirkulasjon forhindrer rynker og gjør huden strammere og mer elastisk. Børstens unike massasjeposisjon masserer sidene av nesen og huden rundt øynene.

Slik bruker du ansiktsbørsten

Steg 1:Bruk ansiktsrens og masser inn rengjøringen med sirkulære bevegelser over ansiktet. Vask og tørk ansiktet etter omtrent 1 minutt.

Steg 2:Nå er huden myk og ren, klar for hårpleieproduktet. Denne vibrerende ansiktsrensen er laget av høykvalitet silikon som er vanntett.

Steg 3:Børsten er oppladbar og leveres med en ladder. Nå kan du glede deg over avansert ansiktsbehandling – når du vil, hvor du vil. Det beste er at det bare tar noen få minutter!


Artikkelnummer: RA-009
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna