Innetøfler

Et par varme, myke og behagelige innendørs tøfler er fint å ha  om morgenen. Spesielt i løpet av de kalde høst- og vintermånedene når  det vanligvis er ekstra kaldt på gulvet i både hus og leiligheter. Et  par tøfler som er foret med et mykt og nydelig materiale for optimal  glede.

Foret innendørs tøfler

Et par foret innendørs tøfler er noe  for de som fryser på beina. Etter en lang og kjølig dag utendørs om  vinteren, kan føttene nesten føles som frosne isbiter – da er det helt  fantastisk å ta på et par foret innendørs tøfler. Det tar ikke mange  minutter for tøflene å varme føttene dine og du vil føle hvordan  temperaturen blir behageligere for hvert sekund. I løpet av høstens og  vinterens kaldeste måneder, kan det være vanskelig å holde varmen selv  innendørs (spesielt på gulvene). Derfor bør et par varmfôrede innendørs  tøfler være en prioritet for oss alle som bor i kalde Skandinavia.

Innendørs tøfler for damer og menn

Våre  innendørs tøfler passer både for damer og herrer - vi har flere ulike  modeller i forskjellige farger og størrelser. Tøflene er tilpasser det  kalde klimaet vi har i de kalde årstidene, enten du leter etter et par  innendørs tøfler for kvinner eller for menn, vil du helt sikkert finne  en favorittmodell hos oss. Vi har et bredt utvalg av innendørs tøfler i  størrelser fra skostørrelse 35 til skostørrelse 45 og vi har også  barnemodeller i mndre størrelser.

Billige innendørs tøfler

Hvor  mye koster er par innendørs tøfler? Det kan variere veldig, avhengig av  en rekke årsaker. Til dels handler prisen veldig mye om kvaliteten på  innendørs tøfler og hvilket merke eller butikk du kjøper tøflene i. Når  du bestiller er par innendørs tøfler hos oss på nettet, kan du alltid  være sikker på at du gjør en god avtale. Vi har som mål å alltid kunne  tilby våre kunder billige innendørs tøfler til en god pris og en høy  kvalitet. Vi henter tøflene våre direkte fra produsenten uten  mellomhender, noe som betyr at vi kan tilby kundene gode priser.

Bestill tøfler her

Bestill  innendørs tøfler online her hos oss. Leveringstidene våre er 2-4 dager  med Posten, hvis du kjøper inne tøflene før kl. 16.00 sender vi pakken  den samme hverdagen - du har alltid lovfestet angrerett når du handler  hos oss.