Ansiktsrengjøring vibrerende spatel

  • 349 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Vibrerende ultra rengjøring

En spatel som vibrerer og fjerner urenheter i ansikter – spatelen renser i dybden, reduserer fine linjer og gir ansiktet et løft. Du får en jevnere og sunnere hud uten misfarging, porer eller tegn på aldring.


Dyp rengjøringsspatel

Reduserer aldringstegn

Fjerner døde hudceller

Gir huden en glød

Lett å bruke


Rengjør, gir fuktighet og en forfriskende følelse

Med tre forskjellige hastighetsnivåer kan du på en enkel måte selv velge hvilken behandling du vil utføre – rensing av huden med en fuktighetsgivende krem som gir en forfriskende følelse med din favorittkrem.

Ansiktsrengjøring spatel som vibrerer

Et verktøy som er enkel å bruke – du trekker den mot ansiktet for å skrape av døde hudceller og renser huden i dybden. Spatelen har tre forskjellige posisjoner som du kan bytte mellom – løfte, gi fuktighet og rense. Du kan på en enkel måte endre modus ved å trykke på startknappen en gang. Løfteposisjonen fjerner urenheter som har lagt seg på hudens overflate, reduserer fine linjer og gir huden et løft. Fuktighetsmodus gir fuktighet til huden og reduserer tørrhet. Rensemodus som rengjør huden i dybden og reduserer porer, misfarging, tegn på aldring og fjerner døde hudceller. Huden blir sterkere, sunnere og med en ny ungdommelig glød.

Hvordan bruke spatelen

Du holder startknappen nede for å starte eller slå av den vibrerende spatelen. Verktøyet har USB-kontakt som brukes til å lade med ledningen som følger med.

Artikkelnummer: RA-032
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna