Vibrerende massasjeballer (2 stk)

  • 349 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Underbar massasje med massasjeballer

Etter en lang dag på jobb, eller etter en intensiv treningsøkt, trenger kroppen en etterlengtet avslapning med massasje. Å bruke en massasjeball kan være en enkel måte å lindre spenninger og forbedre blodsirkulasjonen. Men hva skjer når en massasjeball ikke er nok? Det er der doble massasjeballer kommer inn i bildet!


To vibrerende massasjeballer 

Masserer føtter og ben

Fungerer til rygg, skuldre og nakke

Øker blodsirkulasjonen 

Levering på 1-2 dager


En massasjeopplevelse som tar deg til nye høyder

Disse oppladbare doble massasjeballene gir en dypere og mer omfattende massasje enn å bare bruke en massasjeball. Med tre forskjellige vibrasjonshastigheter kan du tilpasse massasjeopplevelsen etter dine behov og ønsker. Plasser ballene under føttene og rull frem og tilbake for å nå flere punkter samtidig og lindre spenninger i hele kroppen. Dette øker også blodsirkulasjonen mer effektivt enn en vanlig massasjeball.

Lindre spenninger og smerte i hele kroppen

Disse doble massasjeballene er ikke bare ideelle for å massere føttene, men de kan også brukes på bena, ryggen, skuldrene og nakken. De kan hjelpe til med å lindre spenninger og smerte i hele kroppen, noe som gjør dem perfekte for daglig bruk. Leveringen tar kun 1-2 dager, slik at du raskt kan begynne å nyte massasjeopplevelsen.

Gi deg selv etterlengtet avslapning

Gi kroppen din den avslapningen den fortjener med disse vibrerende doble massasjeballene. Med deres evne til å lindre spenninger og øke blodsirkulasjonen, er de en enkel og effektiv måte å gi deg selv en herlig massasjeopplevelse hver dag.

Artikkelnummer: MAS-026
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna