Massageroller (kropp)

  • 149 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Massasjeroller for kroppsmassasje

Et både smart og enkelt verktøy som gir en behagelig kroppsmassasje som du ruller over kroppen for å massere musklene og forbedre blodsirkulasjonen i kroppen. Denne massasjeruller er enkel å bruke og gjør at du kan massere såre muskler, selv de vanskeligste stedene i kroppen. Masser bena, skuldrene eller hvorfor ikke ryggen?


Roller for massasje

Masser hele kroppen

Gir avslappende muskler

Øker blodsirkulasjonen

Levering 2-4 dager


Massasje som gir avslapning til hele kroppen

Når du ruller massasjeroller over verkende muskler, får du en dyp og behagelig massasje som stimulerer blodstrømmen i musklene over hele kroppen. Massasjeroller kan brukes med eller uten klær når du vil brukes den for å massere kroppen.

Hvis du vil øke stimuleringen av massasjeapparatet, kan den varmes i varmt vann og den kan også avkjøler i fryseren før bruk for å få en kjølig og behagelig følelse. Massasjeroller fungerer selvfølgelig også bra med massasjeolje. Massasjeapparatet tåler vask med såpe og lunkent vann.


Artikkelnummer: FV-031
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna