Massasjepistol (eksklusiv)

  • 1 295 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Massasjepistol for muskelmassasje

Opplev den beroligende effekten av en profesjonell massasje hjemme! Pistolen hjelper deg å lindre smerte og ubehag i stramme muskler og støle rygger, og er like god til hjemmebruk som for profesjonelle brukere.

Med vår oppladbare massasjepistol kan du få gleden av en dyp og effektiv muskelmassasje der du er. Se alle våre massasjeprodukter.


Massasjepistol for trøtte muskler

Eksklusiv og kraftfull massasjepistol

Forskjellige hastighetsnivåer

Fantastisk til fotmassasje

Levering 2-4 dager


Massasjepistol for trøtte muskler

Gir deg avslapping og restitusjon etter trening. Massasjepistolen er enkel å bruke og har flere massasjehoder som gir deg helhetlig velvære. Og med lang batteritid kan du nyte den beroligende effekten av en profesjonell massasje når som helst og hvor som helst!

Oppladbar med lang batteritid

Massasjepistolen er oppladbar og når den er fulladet kan du nyte massasje i inntil to timer. Massasjepistolen slår seg av etter ti minutters inaktivitet for å spare på batteriene. Oppladbart batteri og stilig lader er inkludert. 

Artikkelnummer: MAS-023
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna