Supermyke tøfler (oransje)

  • 329 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:
Størrelsestips:

Vi anbefaler å velge en større størrelse enn hva du normalt bruker i sko. Disse tøflene er små i størrelsen. Se størrelsestabellen nederst på produktsiden.

Supermyke tøfler

Følelsen av å gå på skyer! Med disse tøflene er det ingen tvil om at føttene dine vil elske deg. De er myke, støtdempende og har en ekstra tykk såle som garanterer god støtte og avlastning for føttene dine. 

Enten du lider av fotplager eller bare ønsker å gi føttene dine en velfortjent pause etter en lang dag i trange sko, er disse tøflene et must for deg!


Støtdempende tøfler 

Fantastisk komfort

Lindrer fotplager og trøtte føtter

Komfortable og lette

Vanntette og vaskbare

Levering på 1-2 dager


Myke og behagelige tøfler

Disse tøflene vil bli føttene dine nye beste venn etter bare noen få timers bruk. Du vil oppleve en følelse av støtte og lindring for dine ømme og trøtte føtter, som vil gjøre at du aldri vil bruke noe annet på føttene dine igjen. De er perfekte å bruke hele dagen, både innendørs og utendørs, i vått og tørt vær.

Lette tøfler med myk støtdemping

Tøflene er laget av EVA-skum som former seg etter føttene dine for en perfekt passform og gir deg den beste komforten og støtten. Med et stilrent design som passer like bra som innetøfler som utendørstøfler, kan du ha dem på deg hele dagen. Med en sklisikker såle kan du bruke dem på alle underlag uten å måtte bekymre deg for å skli.


StørrelseTøflenes lengde
Størrelse 36-3722 centimeter
Størrelse 38-3923 centimeter
Størrelse 40-4124 centimeter
Størrelse 42-4324,5 centimeter
Størrelse 44-4525,5 centimeterTøfler som er verdt å investere i

Disse tøflene er ikke bare supermyke og behagelige, men de vil også vare lenge og holde føttene dine lykkelige i lang tid. Investeringen i disse tøflene vil gi deg en følelse av velvære og komfort som du ikke visste var mulig. Enten du bruker dem hjemme eller tar dem med på reisen, vil du ikke angre på å ha disse tøflene med deg.

Artikkelnummer: 792
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna