Elastiske tøfler (rosa)

  • 329 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:
Størrelsestips:

Velg gjerne en større størrelse enn den du har i dine vanlige sko. Disse tøflene er små i størrelsen. Se måleskjemaet nederst på produktsiden.

Mjuke og støtdempande tøfler

Det føles som å gå på skyer! Føttene dine vil elske disse mjuke og støtdempande tøflene fra første stund. Tøflene har en ekstra tykk såle som gir en støtdemping og mjuke fotavtrykk utover det vanlige til føttene dine. 

Perfekt hvis du pleier å ha problemer med fotsmerte og slitne føtter, eller hvis du bare vil gå mykt og behagelig etter en lang dag i et par vanlige sko eller sandaler.


Støtdempande tøfler

Fantastisk komfort

Reduserer fotsmerte og slitne føtter

Behagelige og lette

Vanntette og vaskbare

Levering på 2-3 dager


Tøfler med fantastisk støtdemping

Disse tøflene vil bli dine føtters beste venn allerede etter noen timers bruk. Du vil oppleve en følelse av støtte og lindring for dine ømme og slitne føtter som gjør at du aldri vil bære noe annet på føttene dine. Perfekte å bruke hele dagen, både innendørs og utendørs på vått og tørt underlag.

Mjuke og behagelige letvektstøfler

Tøflene er laget av EVA-skum som former seg etter føttene dine for en perfekt passform som vil gi føttene dine best mulig komfort og støtte med en følelse av at tøflene omslutter foten din. De er stilrene og passer like godt som innetøfler som å brukes utendørs. Tøflene kan brukes på både vått og tørt underlag med sin sklisikre såle.


StørrelseTøflenes lengde
Størrelse 36-3722,5 centimeter
Størrelse 38-3923,5 centimeter
Størrelse 40-4124 centimeterArtikkelnummer: 793
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna