Lyseblå tøfler (fotmassasje)

  • 279 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:
Størrelsestips:

Velg gjerne en større størrelse enn den du har i dine vanlige sko. Disse tøflene er små i størrelsen. Se måletabellen nederst på produktsiden.

Lyseblå tøfler for fotmassasje

Reduser trykket under føttene, få avslapning og øk blodstrømmen i føttene. Disse fleksible tøflene gir deg en behagelig fotmassasje for hvert trinn du tar. Disse komfortable tøflene har en såle med flere massasjepunkter som gir føttene dine massasje på områdene rundt tærne, fotbuen og hælene.


Gir en herlig fotmassasje

Øker blodsirkulasjonen i føttene

Lindrer hevelser og fotmerter

Passer både innendørs og utendørs

Vanntette og vaskbare


Populære massasjetøfler som reduserer smerte

Disse tøflene hjelper deg med å bli kvitt fotmerter ved å øke blodsirkulasjonen i føttene og gi en fantastisk stimulans til fotsålene. Tøflene med massasjepunkter kan også lindre smerte og muskelutmattelse med sin evne til å hjelpe med blodsirkulasjonen.

Tøflene er veldig myke og fleksible og gir føttene dine god støtte. Den myke sålen gir deg også en herlig sving i hvert skritt. De er laget av et giftfritt PVC-materiale som er vaskbart og med en god pusteevne. Tøflene er 100% veganske.

Gir massasje til føttene dine

Disse herlig myke og behagelige tøflene gir deg massasje og reduserer hevelse i ben og føtter. Massasjetøflene bidrar til å forebygge smerte i rygg, hofter, knær og føtter gjennom økt blodsirkulasjon i føttene og bena dine. Tøflene kan brukes både innendørs og utendørs.

OBS: Fargen på bildet kan avvike noe fra virkeligheten avhengig av bildeskjermens innstillinger.

StørrelseTøflenes lengde
Størrelse 36-3723,3 centimeter
Størrelse 38-3924,3 centimeter
Størrelse 40-4125,2 centimeter


Artikkelnummer: 789
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna