Fotmassasjetøfler (grå)

  • 279 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:
Størrelsestips:

Velg gjerne en større størrelse enn den du har i dine vanlige sko. Disse tøflene er små i størrelsen. Se måleskjemaet nederst på produktsiden.

Myke fotmassasjetøfler (grå)

Flexible og myke fotmassasjetøfler som gir deg en behagelig massasje ved hvert steg du tar. Disse komfortable tøflene har en såle med flere massasjepunkter som gir føttene dine massasje rundt tærne, hulfoten og hælene.


Gir føttene dine massasje

Øker blodstrømmen

Lindrer hevelser og fotplager

Passer både innendørs og utendørs

Vanntette og vaskbare


Populære tøfler som reduserer fotplager

Hvis du har problemer med hevelser i bena og føttene, kan disse tøflene hjelpe deg med å bli kvitt hevelsen ved å øke blodstrømmen i føttene dine. De kan også lindre smerte og muskeltretthet med sin evne til å hjelpe til med blodstrømmen.

Tøflene er veldig myke og fleksible og gir føttene dine veldig god støtte. Den myke sålen gir deg også en deilig svikt i stegene dine. De er laget av et giftfritt PVC-materiale som er vaskbart og har en god pustefunksjon. Tøflene er 100% veganske.

Gir massasje til føttene dine

Disse fantastisk myke og komfortable tøflene gir deg massasje og reduserer hevelser i bena og føttene. Massasjetøflene hjelper til med å forebygge smerter i rygg, hofter, knær og føtter ved å øke blodstrømmen i føttene og bena dine. Tøflene kan brukes både innendørs og utendørs.

StørrelseTøflenes lengde
Størrelse 36-3723,4 centimeter
Størrelse 38-3924,3 centimeter
Størrelse 40-4125,3 centimeter
Størrelse 42-4326,1 centimeter
Størrelse 44-4527,2 centimeterArtikkelnummer: TO-001-S
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna