Rosa tøfler (massasjepunkter)

  • 279 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:
Størrelsestips:

Velg gjerne en større størrelse enn den du vanligvis bruker. Disse tøflene er små i størrelsen. Se størrelsestabellen nederst på produktsiden.

Myke massasjetoffler

Myke og fleksible massasjetoffler som gir deg en behagelig massasje med hvert steg du tar. Disse komfortable tøflene har en såle med flere massasjepunkter som gir føttene dine massasje på områdene rundt tærne, mellomfoten og hælene.


Gir føttene dine massasje

Øker blodsirkulasjonen

Lindrer hevelse og fotsmerter

Passer både innendørs og utendørs

Vannbestandige og kan vaskes


Populære tøfler som lindrer fotsmerter

Hvis du har problemer med hovne ben og føtter, kan disse tøflene hjelpe deg med å bli kvitt hevelsen ved å øke blodstrømmen i føttene dine. De kan også lindre smerter og muskeltretthet ved å hjelpe til med blodsirkulasjonen.

Tøflene er svært myke og fleksible og gir føttene dine god støtte. Sålen er myk og gir deg også en deilig fjæring når du går. De er laget av en giftfri PVC-materiale som er vaskbart og med god pusteevne. Tøflene er 100% veganske.

Gir massasje til føttene dine

Disse deilige, myke og komfortable massasjetøflene gir deg massasje og reduserer hevelse i bena og føttene. Massasjetofflene hjelper til med å forebygge smerter i rygg, hofter, knær og føtter ved å øke blodstrømmen i føttene og bena dine. Tøflene kan brukes både innendørs og utendørs.


StørrelseTøflenes lengde
Størrelse 36-3723,3 centimeter
Størrelse 38-3924,5 centimeter
Størrelse 40-4125,2 centimeterArtikkelnummer: TO-001-S
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna