Stor oppblåsbar treningsball

  • 299 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Stor oppblåsbar treningsball (med pumpe)

En av de største fordelene med vår treningsball er at den er perfekt for kjerne- og yogatrening, fordi den aktiverer musklene i kroppen din på en måte som tradisjonell trening ikke kan.

Ballen forbedrer balansen og koordinasjonen din, samtidig som den styrker kjerne musklene og forbedrer holdningen din. Leveres innen to dager i sølvfarge.


Stor oppblåsbar treningsball (55cm)

Perfekt for hjemme trening og yoga

Øv balanse og kjerne styrke

Utmerket for eldre eller gravide

Leveres i sølvfarge

Levering på 2-3 dager


Allsidig og morsom trening

Treningsballen er en allsidig og effektiv treningspartner som vil hjelpe deg å mosjonere på en enkel og morsom måte. Den sølvfargede ballen er oppblåsbar til 55 centimeter og leveres med en praktisk pumpe for enkel bruk.

Trening for gravide kvinner

Gravide kvinner kan dra nytte av å trene med en pilatesball av flere grunner. For gravide kvinner er vår treningsball spesielt nyttig, fordi den kan hjelpe til å lindre ryggsmerter og forberede kroppen for fødselen. Trening på ballen kan også forbedre blodsirkulasjonen og lindre hevelser i bena.

For det andre kan trening med en pilatesball hjelpe til å forbedre balansen og koordinasjonen, noe som kan redusere risikoen for fall og skader. 

Effektiv trening hjemme

En oppblåsbar treningsball er et utmerket treningsverktøy som kan brukes hjemme for å trene styrke, balanse og fleksibilitet. Ballen kan brukes til mange forskjellige øvelser som sit-ups, planke, rygghev og strekkøvelser. Det er viktig å bruke ballen riktig og unngå overanstrengelse eller skader.

Og det beste av alt? Du kan trene med denne ballen hvor som helst - i stuen din, på terrassen eller til og med på kontoret hvis du vil! Det er ingen unnskyldning for å ikke få inn litt mosjon i hverdagen nå.

Så hvorfor ikke investere i en av våre oppblåsbare treningsballer i dag? Du vil ikke angre på det når du ser og føler resultatene av din varierte og morsomme trening. Og husk, levering er på kun 1-2 dager, så du kan begynne å trene med din nye ball før du vet ordet av det!

Artikkelnummer: TR-026
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna