Treningsbånd (5 stk)

  • 249 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Et treningsbånd med fem forskjellige motstander

Fem ulike bånd for trening som du kan bruke til å bygge stryke i kroppen. Disse strikkene er perfekte for både trening og rehabilitering, både for rumpe- og beinøvelser men også for skuldre og armer – med fem treningsbånd kan du variere hvor tøff motstand du vil ha.


Fem forskjellige treningsbånd

Gir bedre holdning

Gir en sterkere kropp

Reduserer ryggproblemer


Bruk treningsbåndet for å trene opp musklene

Et effektivt verktøy for funksjonell trening som bygger opp styrke, fleksibilitet eller smidighet i musklene. Treningsbåndet kan brukes til oppvarming av musklene før treningsøkta eller som tøying etter treningen – en enkel motstandstrening for alle større muskelgrupper.

Rehabilitering av skader

Du kan bruke treningsbåndet til å rehabilitere og forhindre skader på rygg og skuldre - ved å bruke den laveste motstanden og gradvis øke, bygger du opp styrke og bevegelighet i skuldre og armer.

Ulike vekt og motstand

Med fem forskjellige treningsbånd som har ulike vekt og motstand, kan du selv velge hvor tungt du vil trene. Når du blir sterke, kan du øke motstanden – trening trenger ikke å være kjedelig og ensidig, hvorfor ikke selv velge den motstanden du ønsker.

Artikkelnummer: HP-002
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna