Halstrener (tren dobbelhakken)

  • 249 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Effektiv halstrener for dobbelhakke

Du trener enkelt og effektivt dobbelhakken med denne smarte treningproduktet. Halsen, nakken samt haken er en vanskelig kroppsdel å trene. Det finnes ikke spesielt mange øvelser for hals og nakke. Men her er redningen. Med tre forskjellige motstandsnivåer får du raskt en effektiv trening.


Styrker haken og nakken

Trener bort dobbelhakken

Fastere og sterkere hud

Ti minutter om dagen

Levering 2-4 dager


Tren haken og halsen

Du trener enkelt nakken og halsen med hjelp av denne smarte treningproduktet. Du plasserer hals treneren mellom haken og brystet ditt og trykker så ned halsen, akkurat som når du nikker opp og ned med hodet. Nakken og halsen er en veldig sterk del med massevis av muskler. Men takket være at tre forskjellige motstandsnivåer følger med i form av harde og stive fjær, finner du raskt et nivå som passer deg.

Reduser dobbelhakken og slapp hud på halsen

Når du trener halsen blir muskulaturen sterkere og dobbelhakken reduseres. I tillegg blir huden fastere og sterkere, noe som gjør at haken strammes inn og du får en skarpere og mer tydelig hakelinje.

Se instruksjonsvideoen nedenfor.

Artikkelnummer: TR-021
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna