Ørerenser (spiral)

  • 129 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Fjern ørevoks på en trygg måte

Lei av å stadig kjøpe engangsbomullspinner? Denne populære og varige spiralformede ørerenseren sparer deg for gjenkjøp og beskytter miljøet mot engangsprodukter!

I motsetning til vanlige ørerensere, så forsvinner ørevoksen umiddelbart med en spiralrørelse uten risiko for å trenge for dypt. Ørerenseren med spiral lar deg rengjøre ørene på en enkel, rask og trygg måte ved å skru den inn i øregangen.


Rengjør ørene trygt

Enkel å bruke

16 ekstra topper inkludert

Høy kvalitet


Ørerenser som er skrueformet

Når ørevoks akkumuleres i øregangene, kan det svekke hørselen og forårsake infeksjon i øret. Ved å bruke en ørerenser setter du spiralen inn i øret og snurrer den rundt som en skrue for å få bort voksen. En praktisk og trygg måte å fjerne ørevoks på og dermed trenger du ikke å bruke bomullspinner (Q-tips).

Med bomullspinner kan du forårsak smerte ved å skyve voks dypere inn i øret, som kan være skadelig men med ørerenser spiralen er det enkelt å fjerne ørevoks og rengjøre ørene dine.


Artikkelnummer: VT-003
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna