Barfotsko Vitalis (grå)

  • 479 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Anbefaling fra oss! Barfotskoene med elastiske materialer kan føles store i størrelsen. Vi anbefaler derfor å velge en størrelse mindre enn det du bruker til vanlig.

Barfotsko for sportslige aktiviteter (grå)

Med en tynn, men slitesterk såle vil du få en bedre kontakt med underlaget og en mer naturlig følelse mens du beveger deg. Skoene har også en god pusteevne som holder føttene tørre og komfortable, selv under de mest intense treningsøktene.

Barfotskoer passer perfekt for både fotturer og terrengløping i skog og mark, samt for avslappende strandturer på varme sommerdager. Skoene gir god beskyttelse mot skarpe steiner, skjell eller rusk som er gjemt under overflaten.


Populære lilla barfotskoer

Fremmer fotreduksjon

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for føttene dine

Fantastisk passform


Barfotskoer aktiverer muskler, sener og tær

Takket være sålen får føttene dine en mulighet til å aktivere muskler og sener på en naturlig måte. Barfotskoer gir ikke samme støtte som vanlige sko, da de mangler både polstring og støtdemping i sålen. Det kan derfor ta litt tid å venne føttene til belastningen. Men ved gradvis økning i belastningen, vil føttene dine føles bedre enn noen gang!

Barfotskoer for en aktiv livsstil

Hvis du er en person som liker en aktiv livsstil, vil denne sporty barfotskoen være midt i blinken for deg. Barfotskoer er flate sko uten støtdempende innersåler, og dette fremmer og aktiverer føttenes naturlige fotreduksjon. Resultatet er maksimal aktivering av musklene og senene i føttene.

Undersiden av disse barfotskoene er kraftig ribbet, noe som gir ekstra godt grep når du er ute på eventyr i skog og mark. Barfotskoene er også utmerkede for vannsport.

Barfotskoene gir god beskyttelse mot skarpe steiner og skjell også under overflaten. Du får også veldig godt grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Enkel å ta av og på, selv for barn

Disse barfotskoene er superenkle å ta av og på, noe som gjør dem svært populære blant barn som leker. Takket være det elastiske materialet er det raskt og enkelt å trekke skoene over foten. I tillegg er snøringen lett å justere, det gjøres bare ved å trekke i låsemekanismen på toppen.

Størrelsesguide

Størrelse
Sålelengde (innersåle)
Størrelse 3521 centimeter
Størrelse 3621,5 centimeter
Størrelse 3722,5 centimeter
Størrelse 3823 centimeter
Størrelse 3923,5 centimeter
Størrelse 4024,5 centimeter
Størrelse 4125,5 centimeter
Størrelse 4226 centimeter
Størrelse 4326,5 centimeter
Størrelse 4427,5 centimeter
Størrelse 4527,8 centimeter
Størrelse 4628 centimeter


Ta vare på føttene dine, og gi dem den beste beskyttelsen og støtten med disse sporty og moderne barfotskoene. De vil gi deg den ultimate følelsen av frihet, samtidig som de tar vare på føttene dine under all slags aktivitet. Så kom deg ut og nyt naturen med disse fantastiske barfotskoene!

Artikkelnummer: 854
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna