Fingerstøtte

  • 179 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Fingerstøtte for idrett eller rehabilitering

Trenger du ekstra støtte til fingrene dine? Denne fingerstøtten beskytter og stabiliserer fingrene dine for å hjelpe deg med rehabilitering eller forhindre skader. Med vår populære fingerstøtte kan du få den støtten du trenger for å komme deg etter en skade, forstuing, vridning eller hvis du har brukket fingeren.

Fingerstøtten gir deg en sikker og behagelig beskyttelse som ikke bare gir støtte til fingeren din, men gir deg også trygghet og ro når du utfører aktiviteter.


Stabiliserende fingerstøtte

Forebygger skader

Støtter og rehabiliterer fingerskader

Justerbar størrelse

Kjapp levering


Forebygger fingerskader i hverdagen eller under trening

Fingerstøtten har et fleksibelt designet borrelås som gir ekstra støtte til en eller flere fingre og som kan brukes til å forhindre skader under trening. Fingerstøtten er lett å bruke og gir deg en beskyttelse du kan stole på. Ved å bruke fingerstøtten under trening kan du redusere risikoen for å forstue eller vri fingrene. Perfekt for idretter som ballspill, som håndball, basketball, eller for deg som er målvakt i ballspill.

Fingerstøtten gir støtte til fingeren ved rehabilitering

Hvis uhellet har vært ute og du har vrikket en finger, forstuet fingrene eller i verste fall kanskje har brukket en finger, kan fingerstøtten gi deg fantastisk hjelp. Ved å fikse fingrene reduserer du risikoen for å forverre skadene på fingeren igjen. Fingrene får også muligheten til å leges på best mulig måte i ro og fred.

Artikkelnummer: KH-029
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna