Barfotsko Sanus (vit)

  • 479 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de kan føles store i størrelsen. Vi anbefaler derfor å velge en størrelse mindre enn det du bruker til vanlig.

Barfotsko for en aktiv livsstil

Disse fantastiske barfotskoene passer like godt for en avslappende skogstur som en intens løpetur, eller hvorfor ikke bruke dem på stranden? Skoene er designet for å fremheve fotens naturlige nedsetting ved å aktivere musklene i føttene.

Samtidig gir disse sporty skoene beskyttelse mot skarpe steiner, greiner eller annet rusk både på land og under vannoverflaten. Med sin fantastiske kvalitet og komfortable passform vil du føle deg trygg og klar til å utforske verden.


Populære barfotsko

Fremmer fotens naturlige nedsetting

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for fotsålene

Fantastisk passform


Barfotsko som aktiverer føttene naturlig

Skoens tynne og slitesterke såle gir føttene dine muligheten til å aktivere musklene på en naturlig måte. Når du bruker vanlige sko eller badesko, kan du ikke forvente å få samme følelse og støtte som med barfotsko. Barfotskoene mangler både polstring og støtdemping, og dette kan føles litt uvanlig for føttene dine i begynnelsen. Men ved å venne føttene gradvis til økt belastning, vil du oppleve at føttene dine føles bedre enn noen gang!

Barfotsko for en aktiv livsstil

Disse barfotskoene passer like godt for "barfotløping" som for tøffe terrengturer. Undersiden av sålen har en kraftig rillestruktur som gir deg ekstra godt grep i skog og mark. Skoene fungerer også utmerket for deg som liker vannsport, da de gir god beskyttelse mot skarpe steiner og skjell både på land og i vannet. Du vil også oppleve fantastisk grep med føttene på for eksempel surfebrettet.

Størrelsesguide

Størrelse
Sålelengde (innersåle)
Størrelse 3521 centimeter
Størrelse 3621,5 centimeter
Størrelse 3722,5 centimeter
Størrelse 3823 centimeter
Størrelse 3923,5 centimeter
Størrelse 4024,5 centimeter
Størrelse 4125,5 centimeter
Størrelse 4226 centimeter
Størrelse 4326,5 centimeter
Størrelse 4427,5 centimeter
Størrelse 4527,8 centimeter
Størrelse 4628 centimeter


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de kan føles store i størrelsen. Vi anbefaler derfor å velge en størrelse mindre enn det du bruker til vanlig.


Hvis du ønsker å være mer aktiv og utforske naturen, er disse barfotskoene det perfekte valget for deg. De fremmer fotens naturlige nedsetting, aktiviserer musklene i føttene, og gir god beskyttelse mot skarpe gjenstander på bakken og i vannet. Med sin fantastiske passform og slitesterke såle vil disse skoene holde føttene dine komfortable og trygge uansett hva slags aktiviteter du ønsker å delta i.

Artikkelnummer: 852
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna