Barfotasko fortis (svarte)

  • 449 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

De beste barfotskoene for en aktiv livsstil

Er du en person som elsker å tilbringe tid utendørs? Kanskje du liker å gå tur i skogen, jogge på stier eller utforske fjellene? Uansett hva slags aktiv livsstil du har, er det viktig å ha riktig utstyr, inkludert sko. I denne artikkelen vil vi presentere de beste barfotskoene for en aktiv livsstil.


Populære barfotskoer

Aktiverer musklene i føttene

Gir beskyttelse for føttene dine

Fantastisk passform

Kjapp levering


Forbedre din naturlige gang

Barfotskoene er utformet for å etterligne barfot-gang og gi foten din en sjanse til å bevege seg på en naturlig måte. Dette fremmer en sunn og balansert gangart som kan føre til mindre smerter og plager i føttene dine. De er også designet for å aktivere musklene og senene i føttene dine, og gir en mer effektiv og sunn trening.

Stilig og funksjonell

De beste barfotskoene er ikke bare funksjonelle, men også stilig designet. De er laget av slitesterke og pustende materialer, og har en behagelig passform som gjør at du kan bruke dem hele dagen. Barfotskoene er også veldig populære å bruke til stranden, da de beskytter føttene dine mot vasse skjell og steiner, samtidig som de gir et godt grep på sanden.

Enkel å ta på og av

Barfotskoene er enkle å ta på og av, spesielt for barn. De har en elastisk strekk-konstruksjon som gjør at du kan trekke dem på føttene dine uten å måtte bruke tid på å knyte eller justere skolissene. Dette gjør dem til et flott alternativ for familier på farten.

Hvordan velge riktig størrelse

Det er viktig å velge riktig størrelse på barfotaskoene dine for å få den beste opplevelsen. Vårt beste tips er å velge en størrelse mindre enn hva du normalt bruker i sko. Dette skyldes at barfotskoene har en tendens til å oppleves større på grunn av det stretchy materialet de er laget av.

Oppsummering

Barfotskoene er det perfekte valget for alle som ønsker en aktiv livsstil. De er designet for å forbedre din naturlige gang og aktivere musklene i føttene dine. De er også stilig designet, enkle å ta på og av, og tilbyr en god beskyttelse mot skarpe gjenstander på stranden og i naturen. Ikke glem å velge en størrelse mindre enn hva du normalt bruker i sko for å få den beste opplevelsen.

StørrelseArtikkelnummer
Størrelse 35SP-021-35
Størrelse 36SP-021-36
Størrelse 37SP-021-37
Størrelse 38SP-021-38
Størrelse 39SP-021-39
Størrelse 40SP-021-40
Størrelse 41SP-021-41
Størrelse 42SP-021-42
Størrelse 43SP-021-43
Størrelse 44SP-021-44
Størrelse 45SP-021-45
Størrelse 46SP-021-46


Anbefaling fra oss! Barfotskoenes elastiske materialer gjør at de føles store i størrelsen. Vi anbefaler at du velger en størrelse mindre enn du bruker i dine vanlige sko.

Artikkelnummer: SP-021
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna