Barfotaskor Actio (grønn)

  • 449 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Tips fra oss: Husk at barfotaskoene kan oppleves større enn vanlige sko, så vi anbefaler å velge en størrelse mindre enn du vanligvis bruker.

Barfotasko for aktive livsstil

Hvis du leter etter sko som passer til din aktive livsstil og vil ha en naturlig følelse når du beveger deg, bør du vurdere å prøve barfotasko. Disse skoene er designet for å fremheve fotens naturlige bevegelse og gi økt styrke til musklene i foten.

Fremhev fotens naturlige bevegelse med barfotasko

Barfotasko er helt flate og mangler støtdemping og vattering. Dette gir deg muligheten til å bevege føttene på en naturlig måte, slik at du får økt styrke og fleksibilitet i føttene. Det kan være uvant å bruke barfotasko i begynnelsen, men med tiden vil føttene venne seg til det og du vil oppleve en økning i bevegelighet og smidighet.

Et bredt utvalg av barfotasko for ulike aktiviteter

Barfotasko passer til en rekke ulike aktiviteter, fra jogging og fotturer til vannsport og strandliv. De er utstyrt med røff såle for godt grep på ulike underlag og smarte dreneringshull for å slippe ut vann under våte forhold.

For deg som ønsker å utfordre deg selv med barfotaløping, vil barfotasko gi en unik opplevelse og en følelse av å være ett med naturen.

Populære barfotasko i ulike størrelser

Vårt brede utvalg av barfotasko kommer i størrelser fra 35 til 46. Det kan være lurt å velge en størrelse mindre enn du vanligvis bruker, da det stretchy materialet i skoen gjør at den kan oppleves større enn den egentlig er.

StørrelseArtikkelnummer
Størrelse 35SP-020-35
Størrelse 36SP-020-36
Størrelse 37SP-020-37
Størrelse 38SP-020-38
Størrelse 39SP-020-39
Størrelse 40SP-020-40
Størrelse 41SP-020-41
Størrelse 42SP-020-42
Størrelse 43SP-020-43
Størrelse 44SP-020-44
Størrelse 45SP-020-45
Størrelse 46SP-020-46

Oppsummert

Barfotasko gir deg muligheten til å bevege føttene på en naturlig måte, og gir økt styrke og fleksibilitet til musklene i føttene. De er perfekte for deg som ønsker en mer aktiv livsstil og vil ha en naturlig følelse når du beveger deg.

Med en rekke ulike størrelser og modeller tilgjengelig, kan du finne barfotasko som passer til dine behov og din stil. Så hvorfor ikke prøve barfotasko og gi føttene dine den naturlige bevegelsen og styrken de fortjener?


Artikkelnummer: SP-020
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna