Knestøtte elastisk (grå)

  • 179 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Elastisk støtte for kne i grå farge

Støtte for kneet som gir stabilitet, kompresjon og beskyttelse. Knestøtte brukes av de som liker å bevege seg på fritiden, for eksempel gå turer – beskyttelsen fungerer også bra for sportsaktiviteter som løping, ballidrett eller racketsport. Beskyttelsen gir ekstra støtte og avlastning.


Knebeskyttelse som gir stabilitet

For sportsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Støtte i slitesterk og høy kvalitet

Denne knebeskyttelsen er laget av et stretchbart materiale som sikrer stabiliteten i kneleddet. Den ergonomiske passformen gir kneet en optimal fiksering under intensive aktiviteter som løping, ballidrett eller racketsport.

Elastisk materiale

Knebeskyttelsen er laget med soner som gir kompresjon og som kan lett trekkes over kneleddet for å sikre optimal funksjon – stabilitet og lindring av leddet i kneet under aktivitet. Materialet er elastisk, noe som betyr at støtten gir god beskyttelse for alle. Knestøtten gjør at huden puster, noe som gjør den behagelig å bruke selv på de varmeste sommerdagene.

Artikkelnummer: 654
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna