Knebeskyttelse (varmt og kaldt)

  • 259 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Knebeskyttelse med varme- og kuldebehandling

Kjøl ned knæstøtten i kjøleskapet eller varm den opp i mikrobølgeovnen! Når du lider av knesmerter eller skader, kan det være en utfordring å utføre daglige aktiviteter. Vår knestøtte tilbyr den perfekte løsningen for å lindre knesmerter og forebygge fremtidige skader.


✔️ Varme og kalde knæstøtter

✔️ Mykt og behagelig materiale

✔️ Justerbar passform

✔️ Enkel å bruke

✔️ Forebygger skader


Effektiv og naturlig smertelindring

Knestøtten er designet med varme- og kuldebehandling som gir effektiv og naturlig smertelindring. Kompressjonen fremmer blodsirkulasjonen og reduserer hevelse og betennelse, mens varmen eller kulden lindrer smerten.

Komfortabel og effektiv

Vår knestøtte er laget av materialer av høy kvalitet som gir komfort og holdbarhet. Den er designet for å passe perfekt og er enkel å justere slik at du får riktig støtte til knærne dine. Du kan bruke den hjemme, på jobb eller når du trener, og den vil hjelpe deg med å opprettholde et aktivt liv uten smerter eller ubehag.

Oppvarming eller nedkjøling for enkel bruk

Kjøl ned knæstøtten i kjøleskapet eller varm den opp i mikrobølgeovnen. Disse knestøttene er enkle å bruke og kan brukes både varme og kalde. For å bruke dem varme, plasser dem i mikrobølgeovnen i 10-15 sekunder. For kald bruk, legg dem i fryseren i ca. 1 time. Bruk dem deretter for å lindre smerter og betennelser i knærne.

Bestill vår knestøtte i dag og opplev fordelene med varme- og kuldebehandling samtidig som du får den støtten du trenger for å holde deg aktiv og smertefri.

Artikkelnummer: OS-044
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna