Knebeskyttelse idrett Svart

  • 249 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Elastisk beskyttelse for sport Svart

En elastisk knebeskyttelse som er designet for å effektivt støtte om du har smerte i kneet – beskyttelsen kan brukes av idrettsutøvere men også av deg som vil ha ekstra støtte eller avlastning under hverdagen.


Stabiliserende knestøtte

For sportsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Slitesterkt beskyttelse i høy kvalitet

Støtten er laget av textil med kompresjon som er høykvalitetivt, sikrer støtte og kompresjon av kneleddet under sport. Materialet gir god støtte, men det er også lett å dra over kneleddet under bruk. Støttens passform sikrer støtte av kneet under aktiviteter med høy intensitet som løping, ballsporter eller racket sport.

Elastisk støtte som puster

Støtten har soner med kompresjon for å sikre optimal stabilitet og avlastning av leddet i kneet under aktivitet. Materialet har en god passform som gir gir støtte for alle - knebeskyttelsen slipper gjennom luft som ikke gjør det ubehagelig å bruke beskyttelsen selv under de varmeste sommerdagene.

Artikkelnummer: 390
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna