Skulderstøtte (Stabiliserende)

  • 379 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Stabiliserende skulderstøtte for smertefulle skuldre

Skulderstøtten er et fantastisk produkt som gir stabilitet og lindring til din skadede eller smertefulle skulder. Den er perfekt for personer som trenger å avlaste skulderen og som ønsker å gå tilbake til daglige aktiviteter eller sport etter en skade.


Stabiliserende skulderstøtte

Reduserer smerte og gir avlastning

Forbedrer helingsprosessen

Levering på 1-2 dager


For høyre og venstre skulder

Støtten er utformet for både høyre og venstre skulder og kan justeres etter din individuelle størrelse. Den justerbare remmen gir en perfekt passform og støtte som ikke hindrer din bevegelsesfrihet. Du kan enkelt justere støtten for å få optimal komfort.

Støtte og avlastning for skuldrene

Skulderstøtten er laget av høykvalitetsmaterialer som gir optimal støtte til din skulder. Den gir deg muligheten til å bevege deg fritt, samtidig som den stabiliserer din skulder for å hindre ytterligere skader. Produktet er behagelig å bruke i lange perioder, noe som gjør det perfekt for aktive personer som vil unngå smerte og skader i fremtiden.

Reduser smerte i skulderen

Oppsummert er denne stabiliserende skulderstøtten et must for personer som ønsker å unngå smerte og skader i sin skulder. Produktet gir optimal støtte og komfort, samtidig som det gir avlastning til skadde eller smertefulle skuldre. Bestill din skulderstøtte i dag og opplev hvordan den kan hjelpe deg med å komme tilbake til dine daglige aktiviteter eller sport.

Artikkelnummer: KH-036
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna