Ørerenser med vibrasjoner

  • 219 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Effektiv ørerenser med vibrasjoner

Unngå å kjøpe engangstopper! Denne ørerenseren er designet for å gi en grundig og effektiv rengjøring av ørene ved hjelp av vibrasjoner. Vibrasjonsfunksjonen gjør at den myke silikonspissen løsner og fjerner smuss og ørevoks på en skånsom måte uten å forårsake smerte eller irritasjon.

Du kan være sikker på at hørselen din vil fortsette å være klar og ren med denne ørerenseren.


Rens ørene trygt

Enkel og praktisk å bruke

For voksne og barn

Levering 1-2 dager


Ørerenseren gir behagelig og sikker bruk

Denne ørerenseren er laget av høykvalitets og holdbart materiale som er trygt å bruke. Den myke silikonspissen er behagelig å bruke og gjør at du kan rense ørene på en sikker måte uten å forårsake skade eller ubehag. Du trenger ikke å bekymre deg for å skade hørselen eller forårsake irritasjon i ørene når du bruker denne ørerenseren.

Enkel å bruke og rengjøre

Denne ørerenseren er enkel å bruke og rengjøre. Den har en praktisk og ergonomisk design som passer perfekt i hånden og gjør at du kan bruke den med letthet. I tillegg er den enkel å rengjøre og kan enkelt tas fra hverandre for å rengjøres etter bruk.

Artikkelnummer: VT-025
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna