Magnetisk fotlenke

  • 179 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Fotlenke med magneter

En pen fotlenke med magneter som blant annet sies å øke ytelsen gjennom bedre blodsirkulasjon og økt fokus - fotlenken kan bæres døgnet rundt og gir deg flere helsemessige fordeler.


Øker prestasjonen og ytelsen i kroppen

Forbedrer blodsirkulasjonen

Tøybar størrelse som passer alle

Magneter med 1200 gauss


Få bedre velvære med magnetiske smykker

Fotlenkens neodymmagneter sies å øke blodsirkulasjonen og forbedre metabolismen i kroppen med bedre balanse, fokus og mental styrke – magnetterapi er en helsemetode som har blitt brukt i flere hundre år for å øke kroppens ytelse.

Magnetisme har helsemessige fordeler

Forskere har fremvist at magnetiske påvirker kroppen på en positiv måte med blant annet å øke blodsirkulasjonen, noe som gjør at mer oksygen og næringsstoffer transporteres bedre til cellene våre.

Studier viser at det også fremmer helsen på forskjellige måter med blant annet økt oksygeninntak av blodet og bedre utrensing av slaggprodukter fra cellene som dermed bidrar til mindre stivhet, smerte og leddsmerter – den magnetiske fotlenken kan også forbedre søvnen og velvære i sin helhet.

Artikkelnummer: FS-005
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna