Håndleddsbeskytter (med skinne)

  • 319 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Håndleddsbeskytter med metallskinne

Har du skadet håndleddet ditt? Leter du etter en avlastende beskyttelse for å redusere smerten? Med denne populære håndleddsbeskytteren får du avlastning og støtte for håndleddene dine! Håndleddsbeskytteren er utstyrt med en justerbar reim og stabiliserende metallskinne for ekstra støtte.

Bruk den til rehabilitering eller forebyggende formål for å redusere risikoen for skader.


Stabiliserende håndleddsstøtte

Reduserer smerte og gir avlastning

Fikserende stabil metallskinne

Kjapp levering


Støtter smertefulle håndledd

Håndleddsbeskytteren gir støtte til dine smertefulle håndledd. Du vil merke forskjellen umiddelbart, slik at du kan fortsette med aktivitetene du elsker uten å bli begrenset av smerte. Vår populære håndleddsbeskytter er lett og behagelig å bære. Den justerbare reimene gjør at den passer til alle håndleddsstørrelser. Det er ideelt for å hjelpe deg med å forbedre rehabiliteringen av ditt skadede håndledd.

Forebygg fremtidige skader

Du kan bruke denne håndleddsbeskytteren både til rehabilitering når du har skadet eller har vondt i håndleddet. Men du kan også bruke denne håndleddsbeskytteren for forebyggende formål for å unngå skader. For eksempel når du utfører daglige oppgaver eller når du trener.

Artikkelnummer: KH-027
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna