Ryggbelte (korsrygg)

  • 379 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Ryggbelte for støtte og avlastning i korsryggen

Har du smerter i korsryggen? Dette effektive ryggbeltet avlaster ryggen ved å gi støtte og stabilitet. Den er ekstremt behagelig å ha på seg uansett om du har vondt i ryggen, skiveprolaps eller om du bare er sliten og stiv i ryggen. Se alle produktene våre for bedre holdning.Ryggbeltet kan med fordel brukes både til forebyggende formål i hverdagen eller under trening, samt til rehabilitering av eksisterende plager og ryggsmerter.


Støttebelte for korsryggen

Avlaster ryggen

Reduserer smerter i korsryggen

Justerbar størrelse

Levering 1-2 dager


Ryggbeltet gir støtte til ryggen

Leter du etter et ryggbelte som kan avlaste ryggen og redusere smerter? Da har du funnet rett sted! Vårt ryggbelte for korsrygg er perfekt for de som ønsker et komfortabelt og tilpasningsdyktig produkt. Den er så behagelig at du kan bruke den både til hverdags og under trening.

Brukes under klærne

Enten du vil ha den under eller over klærne, gjør den jobben. Ryggbeltet vårt er laget av et mykt og fleksibelt materiale som gir behagelig komfort, samtidig som det støtter ryggen. På denne måten kan du bruke ryggbeltet uansett om du sitter i kontorstolen, når du står opp og jobber, om du er på trening eller om du bare er hjemme og gjør hverdagslige gjøremål.

Justerbar størrelse

I tillegg er størrelsen justerbar slik at du kan få den perfekte passformen. Opplev et helt nytt nivå av komfort og bidra til å redusere ryggsmerter med vårt korsryggstøttebelte. Se størrelsestabellen nedenfor.

Størrelsesguide (midjemål): 

Medium: Fra 65 til 95 cm
Stor: Fra 80 til 97 cm
XL: Fra 90 til 100 cm
XXL: Fra 95 til 105 cm

Materiale: 60% polyester og 40% nylon.

https://helseboden.no/helse/kroppsstotte-holdning/holdningsvester

Artikkelnummer: KH-025
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna