Holdningssele for skuldrene

  • 279 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Holdningssele for skuldrene

Denne holdningssele for skuldrene er den ultimate løsningen for å forbedre holdningen din, avlaste og redusere stresset på skuldrene. Dens spesielle design gir en skånsom trekkraft som hjelper til med å trekke tilbake skuldrene og skape en mer oppreist og stolt holdning.


Holdningssele for skuldrene

Gir bedre holdning

Avlaster ryggen

Levering på 1-2 dager


Gir bedre og mer oppreist holdning

Denne selen er enkel å bruke og kan justeres for å passe perfekt til kroppen din. Det høykvalitets materialet gir en komfortabel passform som gjør det enkelt å bevege seg og utføre daglige aktiviteter. Den er også enkel å ta av og på, noe som gjør den perfekt for bruk både til hverdags og ved trening.

Minsker risikoen for ryggproblemer

En korrekt holdning er avgjørende for å opprettholde god helse og unngå problemer med skuldre, rygg og nakke. Denne selen kan hjelpe til med å forbedre holdningen din ved å trekke tilbake skuldrene og skape en mer oppreist og stolt holdning. Dette kan redusere risikoen for skulder- og ryggsmerte og andre problemer.

Artikkelnummer: 849
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna