Stabiliserende albuebeskytter

  • 299 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Avlastende, effektiv og behagelig albuebeskytter

Trenger du ekstra støtte for albuen din? Denne stabiliserende albuestøtten gir deg en effektiv støtte for albuen din. Den er lett å stramme rundt albuen med borrelåsen, slik at du får en perfekt passform. I tillegg kan den hjelpe til med å avlaste, rehabiliterer og redusere smerte i albuen.


Gir støtte til albuen

Avlaster og reduserer smerte

Justerbar størrelse

Mykt og behagelig materiale

Rask levering


For rehabilitering eller forebygging

Denne stabiliserende albuestøtten er utviklet for å gi deg best mulig avlastning og støtte for albuen din. Med denne støtten kan du forbedre bevegeligheten og få bedre styrke og stabilitet. Den fungerer utmerket for å rehabilitere skader og forebygge ytterligere skader. Vår albuestøtte er lett og behagelig å ha på. Den er laget av et mykt materiale som puster, slik at du kan ha den på i lange perioder.

Albuestøtten er laget av et mykt og behagelig tekstilmateriale som puster. Fordi albuestøtten slipper gjennom frisk luft, unngår du å bli varm og svett rundt albuen.

Vaskeråd: Håndvask i lunkent vann og mild såpe. Skal lufttørkes.

Artikkelnummer: KH-031
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna