Hælspore (halv-sokke)

  • 199 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Halv-sokker mot hælspore (2 stk)

Et par halv-strømper mot hælspore med kompresjon som passer for de som plages av hælsporer, hovne føtter eller smerter i hælen og fotbuen. Hælspore sokkene øker blodsirkulasjonen i føttene som gjør at det går raskere å lege og samtidig gir en behagelig støttene til føttene og hælene.


To strømper mot hælspore

Reduserer hælsmerter

Øker blodsirkulasjonen

Motvirker hælspore

Høy kvalitet


Hælspore sokker med kompresjon

Hælspore halv-strømper har seks forskjellige kompresjonssoner som støtter foten og gir en økt blodstrøm i føttene for smertelindring og at hælsporen kan leges raskere. Støttestrømpene demper betennelsen i hælen og forhindrer at skaden skal bli verre.

Raskere rehabilitering av hælen

Ved å bruke et par hælspore sokker, kan du hjelpe kroppen å raskere rehabilitere hælen. Når du bruker strømpene med kompresjon, øker blodstrømmen i føttene, noe som fører til at kroppes prosess med å lege får raskere. I tillegg gir hælspore sokkene støtte til hælene og gir et behagelig trykk mot de smertefulle hælene. En pakke inneholder to halv-sokker.

Håndvask ved 30 grader og lufttørke.

Artikkelnummer: 501
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna