Hæl innlegg gel (2 stk)

  • 199 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Myke hæl innlegg(2 stk)

Et par myke og veldig komfortable hæl innlegg for de som har som har smerte i hælene dine. Sålene er egnet for å dempe smerter i hælene fra for eksempel hælsporer, hælsene betennelse eller når hælen har blitt utsatt for mye trykk. Kan brukes i alla typer sko som gir en fantastisk støtdemping for hælene.


To myke hæl innlegg

Avlaster hælene

Passer til alle typer sko

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Hæl innlegg forebygger hælsmerter

Disse milde putene for hælene gir en meget god komfort til dine hæler. Uansett om du lider av hælsporer, hælsene betennelse eller har ondt av noen annen grunn, har disse hælputene en optimal demping for hælene dine.

Innleggene har en ekstra dyp kopp i hælen som gjør at foten ligger komfortabelt og stabilt i skoen. Puter i hælene forhindrer også framtidige problemer med hælen. Lange dager i trange sko kan føre til at du blir skadet i hælen. Du kan forhindre hælsmerter ved å bruke disse myke hæl innleggene i skoene dine.

Se alle hælputer forhælspore

Artikkelnummer: 510
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna