Støtte for hopperkne

  • 300 NOK
  • 199 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Støtte for hopperkne

En komfortabel og avlastende støtte for effektiv lindring for eksempel ved schlatterkne eller hopperkne. Beskyttelsen øker blomomløpet over smerteområdet og gir en smertelindrende effekt. Støtten påvirker ikke kneleddets evne til å bevege seg.


Stabiliserende støtte

For hverdag eller sport

Justerbar størrelse

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Knestøtte legger et trykk mot kneskålen, noe som gir støtte, avlastning og redusert smerte mot kneet. Beskyttelsen gjør det mulig å være aktiv og klare rehabilitering for deg som har blitt rammet av hopperkne eller schlatterkne mens skaden helbredes. Støtten er laget av mikrofibermateriale, som gjør det behagelig å bruke om dagen.

Hva er Schlatterkne

Schlatters sykdom (ofte referert som schlatter kneet) er en overbelastning av kneet som påvirker leddet i kneet og festen til underbenet. Skaden påvirker oftest unge som er aktive med sport, som trene mye under unge år (mellom 8-15 år), festet tåler ikke den store belastningen den blir utsatt for. Det resulterer til at smerten går fra vag til alvorlig, som hindrer den som har blitt skadet å være så aktiv som de ønsker, det er også vanlig at knefestet blir følsomt for trykk og for å stå i lengre perioder.

Hva er hopperkne


Hopperkne er en skade som oppstår ved overbelastning som forårsaker smerte på fremsiden av kneet. Skaden oppstår ofte ved gjentatt overbelastning av senen under kneskålen. Det er svært vanlig at idrettsutøvere i sporter hvor det de hopper mye, for eksempel volleyball blir skadet.

Symptomene på hopperkne er vanligvis svært intensiv smerte på leddet i kneet, hvor patellar senen fester seg til kneskålen og som forverres om du anstrenger deg. Hvis skaden er mildere, kan du kjenne smerte etter en aktivitet og etter hvert som skaden forverres vil du kjenne smerten i begynnelsen av aktiviteten. Du kan også kjenne skaden under selve aktiviteten og også når du hviler.

Artikkelnummer: OS-006
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna