Tannrengjøring

  • 300 NOK
  • 249 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Tannrengjøring fra tannstein og plakk

Ved hjelp av denne tannrengjøringen for bruk i hjemmet, renser du all misfaring mellom tennene, fjerner plakk og forhindrer tannstein. Tannstein er meget vanlig og dannes når bakteriebelegget som sitter fast i eller mellom tennene kommer i kontakt med spyttet.


Rengjør mellom tennene

Fjerner bakterier og plakk

Forhindre tannstein hjemme

Levering 2-4 dager


Fjern plakk og bakterier fra tennene

Det er enkelt å fjerne matrester, bakterier og plakk mellom og på tenne dine med hjelp av denne tannrengjøringen, uten å måtte ta kontakt med tannlegen. Tannrengjøringen har en innebygd LED-lampe som gjør at det er enkel å bruke apparatet foran baderomsspeilet. Med over tre tusen myke vibrasjoner i minuttet kan du fjerne plakk og bakterier der tannbørsten har vanskelig å komme frem.

Forhindre tannstein på tennene

Silikonbørstehodet som er inkludert brukes til å massere tannkjøttet eller polene tenne med. Apparatet er batteridrevet og veier omtrent seksti gram.

Apparat for hjemmebruk

Tannrengjøringen kan brukes hjemme omtrent 1-2 ganger i uken - i motsetning til tanntråd eller tannpirkere, så kan du på en enkel måte behandle bakterier og urenheter mellom tenne dine med hjelp av en tannrengjøring. Vibrasjonene hjelper deg å bli kvitt selv de vanskeligste områdene for å rense urenhetene mellom tennene.

Artikkelnummer: MT-001
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna