Refleksologi & zoneterapi (sokker)

  • 149 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Sokker for refleksologi og zoneterapi

Under føttene dine finnes tusenvis av reflekspunkter. Ved å stimulere disse reflekspunktene kan du redusere smerte og ubehag i andre deler av kroppen. Se alle våre massasjeprodukter.

Disse refleksologisokkene er superlette å bruke. Ved å trykke på et bestemt område i diagrammet med den medfølgende akupunkturnålen, stimulerer du nervetrådene under føttene.


Sokker for zoneterapi

Masser reflekspunktene på føttene

Reduser smerte og ubehag i kroppen

Trykkstav medfølger

Levering 2-4 dager


Enkelt å bruke selv for nybegynnere

Selv om du er nybegynner i refleksologi, er det enkelt å komme i gang. Med hjelp av symbolene og teksten på undersiden av sokkene får du en rask visualisering av akupressurpunktene. Sokkene er universelle og kan brukes av både menn og kvinner. Sonene er tydelig synlige på kartet under føttene.

Hva er refleksologi og zoneterapi?

Refleksologi, eller zoneterapi som det også ofte kalles, bygger på prinsippet om at det finnes soner eller reflekspunkter overalt i kroppen, som står i tett forbindelse med hver anatomisk del i kroppen. Hvis det er en ubalanse eller overbelastning i en kroppsdel, viser det seg i reflekssonen som smerte.

Ved å stimulere reflekspunktene under føttene dine, vil nerveimpulsene i føttene bidra til smertelindring og mindre ubehag.

Artikkelnummer: MAS-024
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna