Magnetisk fotsmykke

  • 119 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Fotlenke med magneter

Magnetiske smykke øker ytelsen, forbedrer helsen med blant annet økt blodsirkulasjon og fokus. Fotsmykket kan brukes hele døgnet til både hverdag og fest – et vakkert smykke med magneter som gir deg flere helsemessige fordeler. 


Forbedrer ytelsen

Øker blodsirkulasjonen

Tøybar størrelse som passer alle

Magneter med 1200 gauss


Helseeffekter av magnetiske smykker

Neodym-magneter sies å gi en bra effekt til blodsirkulasjonen og metabolismen i kroppen med blant annet økt balanse, fokus og mental styrke.

Magnetisme har helsemessige fordeler

Magnetene bidrar blant annet til bedre og økt blodsirkulasjon og påvirker, mer oksygen og næringsstoffer transporteres til cellene – forskere har lenge visst at magnetismen påvirker kroppen på en positiv måte.

Studier viser at økt oksygeninntak forbedrer fjerning av slaggprodukter fra cellene som kan bidra til mindre stivhet, smerte og leddsmerter. Det fremmer helsen på forskjellige måter og i tillegg så kan magnetiske smykker også forbedre søvn og velvære i sin helhet.

Artikkelnummer: FS-004
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna