Holdningsvest for korsryggen

  • 499 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Holdningsvest for korsryggen

Denne ryggvesten er den perfekte løsningen for å støtte korsryggen og forbedre holdningen din. Med sin spesielle design gir den en skånsom trykk som hjelper til med å holde ryggen rett og stabil. Det gir også støtte for magen og kan hjelpe med å redusere stress og spenning i denne delen av kroppen.


Forbedrer kroppsholdningen

Forebygger korsryggproblemer

Støtter muskulaturen i kroppen

Levering på 2-3 dager


Til hverdag eller trening

Denne holdningsvesten er enkel å bruke og kan brukes både til hverdags og når du trener. Den er laget av høykvalitetsmateriale som er både komfortabelt og holdbart, slik at du kan bruke den i lengre tid. Den er også lett å justere slik at den passer perfekt til kroppen din og gir den nøyaktige mengden støtte du trenger.

En riktig holdning er avgjørende for å opprettholde god helse og unngå ryggproblemer. Denne ryggvesten kan hjelpe til med å forbedre holdningen din ved å holde ryggen rett og stabil, noe som kan redusere risikoen for ryggsmerter og andre ryggrelaterte problemer.

Støtter ryggen, korsryggen og kroppen

Sammenfattende er denne ryggvesten enkel å bruke og gir det ekstra støtten du trenger for å forbedre holdningen din og redusere stresset på korsryggen og magen. Uansett om du bruker den til hverdags eller når du trener, kan denne holdningsvesten hjelpe deg med å opprettholde en rett og stabil rygg for bedre helse og trivsel.

Med vår holdningsvest kan du forbedre holdningen din og redusere risikoen for korsryggproblemer. Vår holdningsvest støtter musklene i kroppen og gir deg den nøyaktige mengden støtte du trenger for å opprettholde en rett og stabil rygg. Med vår holdningsvest kan du enkelt bruke den til hverdags og når du trener, så du alltid har den støtten du trenger når du trenger den. Bestill vår holdningsvest i dag for å forbedre holdningen din og redusere stresset på korsryggen og magen!


StørrelseBreddeLengde
Medium23 cm95 cm
Stor23 cm100 cm
XL23 cm105 cm
XXL23 cm110 cm


Materiale: Polyester 55% latex silke 35% spandex 10%


Artikkelnummer: 847
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna