Avlastende håndleddsstøtte

  • 269 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Stabiliserende håndleddsstøtte

Har du skadet håndleddet ditt? Vil du ha støtte for å redusere smerten? Ved å bruke denne populære håndleddsstøtten får du avlastning og støtte til håndleddene dine! Håndleddsstøtten er utstyrt med en justerbar reim og stabiliserende metallskinne for ekstra støtte.

Bruk den til rehabilitering eller forebyggende formål for å redusere risikoen for skader.


Stabiliserende håndleddsstøtte

Reduserer smerte og gir avlastning

Fikserende metallskinne

Kjapp levering


Gir støtte og reduserer smerte i håndleddet

Forbedre livskvaliteten din med vår håndleddsstøtte som gir deg den avlastningen du trenger. Du vil merke forskjellen umiddelbart, slik at du kan fortsette med aktivitetene du elsker uten å bli begrenset av smerte. Vår håndleddsstøtte er lett og behagelig å bære.

Den justerbare reimene gjør at den passer til alle størrelser og kan tilpasses kroppen din. Det er ideelt for å hjelpe deg med å forbedre bevegeligheten og fleksibiliteten.

Brukes til rehabilitering eller forebyggende formål

Du kan bruke håndleddsstøtten både til rehabilitering når du har skadet eller har vondt i håndleddet. Men du kan også bruke denne håndleddsstøtten for forebyggende formål for å unngå skader. For eksempel når du utfører daglige oppgaver eller når du trener.

Artikkelnummer: KH-026
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna