Skosåler arbeidssko

  • 199 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Skosåler arbeidssko

Et par behagelige skosåler som passer i arbeidsskoene dine. Disse innleggssålene er støtdempende, former seg og gir avlastning for føttene dine.


Behagelig støtdemping

Former seg etter føttene

For arbeidssko

Tilpasses til din størrelse

Levering 2-4 dager


Tilpasset spesielt for arbeidsko

Lange dager på jobbet i trange sko og hardt golv - asfalt, stein eller betonghulv gir verk i føttene. Disse skosålene er spesielt designet for arbeidsko og gir en myk og behagelig støtdemping til føttene dine utansett hvilke sko du bruker. Skosålene er lette og overfalten på sålene er dekt med et lag som forhindrer fotsvette og dårlig lukt.

Hardt arbeid krever mye fleksibilitet og bevegelighet. Disse skosålene for arbeidssko er fleksible, tøybare og holdbare.

Passer til alle typer sko

Disse behagelige skosålene kan brukes til alle typer arbeidssko – alt fra harde vernesko til vanlige sko, hvis du går mye på jobben eller hvis du står mye om dagene, disse sålene gjør det behagelig for deg under arbeidsdagen.

Skosåler for arbeidsko passer: Lagerarbeidere som står på harde gulv i lager. Tømrer og håndtverkere med fysisk arbeid. De som jobber som elektirker og innen anleggning. Fabrikkarbeidere som jobber lange dager på fabrikkgulv. Lastebilsjåfører med fysisk krevende arbeid. Vaktmestere, eindomssjefer og hage- og parkarbeidere som går og står mye.

Artikkelnummer: 386
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna