Innleggssåler til hverdags

  • 149 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Innleggssåler med støtdemping & fothvelvstøtte

Et par komfortable innleggsåler med myk og behagelig støtdemping i hælen og en liten opphøyning under fothvelvet for ekstra støtte. Sålen fungerer utmerket i arbeidssko og hverdagssko (for eksempel joggesko/Converse).


Til hverdagsbruk

Komfortabel fothvelvstøtte

Støtdemping i hælen

Materiale mot fotsvette

Levering 2-4 dager


Innleggssåler egenskaper

Skosålene består av tre lag med et stabilt underlag i bunnen etterfulgt av et ventilert TPU-materiale som puster. Sålenes øverste overflate er dekt med et mykt absorberende fibermateriale for maksimal komfort. En anatomisk skosåle med god komfort og kvalitet. Innleggssålen kan også brukes til å lindre hælsporer, nedsunket fothvelv, tretthet i føttene, ryggsmerter eller pronasjon.

Innleggssåler i høy kvalitet

Det kan være flere grunner til at du trenger skosåler. To vanlige grunner for å bruke innleggssåler er å gi føttene en komfortabel følelse eller å lindre smerte etter overbelastning i føttene. Disse behagelige sålene demper støt mot hælen og gir ekstra støtte til fothvelvet. De er veldig komfortable og kan brukes i alle typer sko.

Artikkelnummer: 262
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna