Varme tøfler for mikrobølgeovn

  • 249 NOK

Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Tøfler med varmende effekt

Unngå kalde føtter med disse stilige og behagelige, varmende tøflene. Ta varmeputen ut av tøffelen og varm den i mikrobølgeovnen i 90 sekunder. Legg den tilbake i tøffelen og nyt varmen som sprer seg til føttene dine.

Puten holder på varmen i 60 minutter. Varmeputen oppbevares i en praktisk glidelåslomme på undersiden av tøffelen. Tøflene er laget av et fleksibelt polyestermateriale for å passe de fleste føtter. Sålen er ca 27 cm lang.


Varme og behagelige tøfler

Én størrelse passer alle

Varmer føttene hver dag

Holder seg varm i en time

Levering 2-4 dager


Varme tøfler for kalde føtter

Opplev følelsen av varme føtter ved hjelp av varme hvetetøfler som du enkelt varmer opp ved hjelp av mikrobølgeovnen. Bare varm disse nydelige hvetetøflene i mikrobølgeovnen en stund, ta dem på og kryp ned i sofaen og slapp av.

Mikrotøfler er tøfler som du enkelt varmer i mikrobølgeovnen. Med bare 60 sekunders oppvarming holder tøflene seg varme i minst en time. Tøflene er laget av fleece og de holder varmen takket være hveteposene som ligger i termotøflene.

Funksjonen til disse varme tøflene er den samme som en vanlig hvetepute, noe som gjør det veldig praktisk å varme et par kalde føtter. Tøflene kan varmes opp igjen og igjen, uten å miste evnen til å holde på varmen.

Artikkelnummer: vp-029
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna