Ankelstøtte (varme eller kulde)

  • 299 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Ankelstøtte med varme eller kulde

Har du smerter i ankelen? Vil du lindre smertene og akselerere helingsprosessen? Denne fantastisk komfortable ankelstøtten hjelper deg med å lindre smerten og fremskynde helingsprosessen i ankelen din.

Uansett om du ønsker å kjøle ned ankelen eller foretrekker å varme opp det smertefulle området rundt ankelen, vil du elske denne ankelstøtten fra første stund.


Lindre ankelsmerter med varme/kulde

Kan varmes i mikrobølgeovnen

Kan kjøles i kjøleskapet

Fremskynder helingsprosessen

Levering innen 1-2 dager


Oppvarmende ankelstøtte

Ved ankelsmerter på grunn av skader som stukket fot, artrose eller leddsmerter, opplever mange at varme bidrar til økt bevegelighet og mindre smerte. I tillegg akselererer du helingsprosessen med varme. Du kan enkelt varme opp den medfølgende gel-puten i mikrobølgeovnen i kort tid, og deretter nyte avslapningen og smertelindringen som ankelstøtten gir til ankelen din.

Kjølende ankelstøtte

Ved nye skader som forstuing eller forvridning i foten, kan rask kjøling hjelpe til med å redusere hevelsen og smerten som ofte oppstår i ankelen. Ved å plassere den medfølgende gel-puten i kjøleskapet eller fryseren i kort tid får du en rask førstehjelp når uhellet er ute.

Fremmer helingsprosessen og forebygger skader

Med denne smarte ankelstøtten med kulde og varme kan du både forebygge ankelskader, lindre smerte ved skade, eller akselerere helingsprosessen ved gamle skader.

Brukerveiledning:

For kjølende effekt - plasser gel-puten i fryseren i cirka to timer før bruk.

For oppvarmende effekt - plasser gel-puten i mikrobølgeovnen i henhold til instruksjonene

Artikkelnummer: OS-034
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna