Effektiv fotfil (batteridrevet)

  • 299 NOK
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

En kraftig batteridrevet fotfil

Fjern død hud og stygge fothornhinner raskt og enkelt med denne batteridrevne fotfilen. Fotfilens runde slipeside hjelper deg å enkelt jevne ut huden også på områder under foten som er vanskelig å komme til.


Fjern fotens hornhinner

Gir myke og fine føtter

Fjerner død hud

To utskiftbare slipskiver medfølger

Effektiv og rejel


En smart fotfil

Denne smarte fotfilen hjelper deg å effektivt og enkelt fjerne hard hud gjennom forsiktig roterende bevegelser. Filhodet på fotfilen er rundet, noe som gjør at du enkelt kommer til å fjerne fothornhinner også på de mest utilgjengelige områdene under føttene dine.

To ulike funksjoner med et kraftigere filhode som du bruker for å fjerne fothornhinner og et finere filhode som du bruker for å mykgjøre huden under føttene.

Fjern fothornhinner

Du bruker dette produktet for å raskt og enkelt file bort død hud og fothornhinner under føttene og på eller mellom tærne med fotfilen. Ved å file føttene minst en gang i uken holder du føttene glatte og fine konstant.

Fungerer som neglefil

Trenger du også en effektiv neglefil? Ingen problem! Dette produktet hjelper deg å enkelt file neglene til perfeksjon. Du bruker deretter den andre slipskiven, som er finere, for å polere, slipse og polishere neglene.

Artikkelnummer: FF-020
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna