Elektrisk fotfil

  • 239 NOK

Produktet er dessverre ikke på lager. :(


Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Åpent kjøp
Dagens bestillinger vil bli sendt om:

Elektrisk fotfil

Fjern døde hudceller og hard hud raskt og enkelt med denne oppladbare fotfilen. Filhodet og håndtaket på fotfilen hjelper deg med å jevne ut huden på områder under foten som er vanskelig å nå. To forskjellige hastighetsinnstillinger.


Fjerner hard hud på føttene

Gir myke og glatte føtter

Kraftig og oppladbar

Sendes i tilfeldig farge

Levering på 1-2 dager


En smart elektrisk fotfil

Dette er en populær elektrisk fotfil som hjelper deg å effektivt fjerne hard hud gjennom forsiktig roterende bevegelser. Filhodet på fotfilen inneholder grove diamantkrystaller. To forskjellige funksjoner med et kraftigere filhode som du bruker for å fjerne hard hud og et finere filhode som du bruker for å mykgjøre huden under føttene.

Fjerner hard hud på føttene

Du bruker fotfilen til å raskt og enkelt fjerne døde hudceller og hard hud under føttene og på eller mellom tærne med fotfilen. Ved å file føttene minst en gang i uken, holder du føttene myke og fine kontinuerlig. Sørg for å ta et varmt fotbad i forbindelse med at du filer føttene. Det hjelper til å mykgjøre den harde og døde huden slik at fotfilen gjør ekstra nytte.

Oppladbar fotfil

Fotfilen lader du raskt og enkelt opp ved å koble USB-kabelen til for eksempel datamaskinen eller mobiltelefonladeren.

Sendes i tilfeldig farge 

Fotfilen sendes til deg i tilfeldig farge (grønn, gull eller rosa). Fordi de kommer til oss ferdigpakket, er det ingen mulighet til å velge farge.

Artikkelnummer: FF-005
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.

Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna